top of page

Branding

Branding is vooral een erg geschikte tool voor startende ondernemers. Jouw bedrijf is of wordt een merk (brand), maar wat wil jij met jouw merk uitdragen? Wat kun jij ondernemen om het gewenste beeld van jouw merk te creëren? Dit klinkt misschien heel breed, dat is het ook! Er zijn legio mogelijkheden om aan je branding te werken. Onderaan deze pagina vertel ik je op welke wijze Studio Bravas jou verder kan helpen met branding.

Branding voor (horeca)bedrijven | Studio

Rebranding

Rebranding is bedoeld voor bestaande ondernemingen. Heb jij je bedrijf draaiende? Maar zouden er nog wat puntjes op de i gezet kunnen worden om nóg meer resultaat te behalen? Of is er juist behoefte aan rigoureuze verandering? Dan is rebranding de tool die jij zoekt en ben je bij Studio Bravas aan het juiste adres. Let op! Rebranding is én nuttig als de zaken al heel goed lopen maar uiteraard juist ook nuttig als het wat minder gaat.

 

  • De zaken gaan goed, maar je zou betere resultaten uit jouw bedrijf kunnen en natuurlijk willen halen. Hierbij is het van belang welke waarden van je merk er op dit moment voor zorgen dat jouw doelgroep op de juiste manier wordt aangesproken en deze waarden willen we bij rebranding dus juist behouden. Soms maakt een kleine verandering een heel groot verschil, maar de kunst is te ontdekken welke verandering er gemaakt moet worden.

  • De zaken gaan niet zo goed, het is lastig om een bestaand (negatief) beeld van jouw merk te veranderen in het beeld dat jij graag zou willen creëren bij jouw doelgroep. Geen paniek! Met de juiste aanpak en het volhouden van het beeld dat jij wil uitdragen met jouw bedrijf komt je gegarandeerd een heel eind. Uiteindelijk zullen mensen vanzelf vertrouwen in jouw merk krijgen.

Huisstijl

De huisstijl is een van de belangrijkste onderdelen van (re)branding, het is namelijk de visuele identiteit van jouw merk. Een stijl die aansluit op jouw doelgroep en ervoor zorgt dat jouw merk zo aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd. 

Wat kan Studio Bravas voor jou doen?

 

  • Visuele stijl zowel on- als offline ontwikkelen of aanpassen, denk hierbij aan logo (+variaties), website, kleurenpalet, typografie, iconen, social media templates, inrichting, styling, kleding, etc.

  • Opbouw van website, klik hier voor meer informatie.

  • Ruimtes inrichten en/of stylen, ook voor kleinschalige evenementen.

  • Alle overige verzoekjes tot een creatieve samenwerking zijn welkom! 

Neem vrijblijvend

contact

op!

  • Bravas Boutique Facebook
  • Bravas Boutique Pinterest
  • Bravas Boutique Instagram
bottom of page