top of page
BRANDING
WEBDESIGN
Branding voor (horeca)bedrijven - Studio
INTERIEUR
HORECA

Loop je vast in je creatieve proces, of ben je juist helemaal niet creatief maar heb je wel iemand nodig die hierin ondersteuning biedt binnen jouw bedrijf? De mogelijkheden zijn zeer ruim, ik vul graag aan, of help je juist van A tot Z. Maar waar kun je zoal aan denken als je de hulp van Studio Bravas inschakelt? Om een beetje een beeld te geven wat ik voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen laat ik hieronder een aantal voorbeelden zien van mijn werk of projecten waar ik een grote bijdrage aan heb mogen leveren:

 

Bravas Dutch Diner logo

Bravas Dutch Diner 

Van 2013 tot 2018 mede-eigenaresse van horecazaak. 

Concept bedacht en van A tot Z verantwoordelijk geweest voor de uitvoering daarvan. Benieuwd hoe dat eruitzag? Dat is hier binnenkort te zien

BikeCase.nl

BikeCase.nl

Webshop in smartphonehouders voor de fiets.

Logo, huisstijl, webdesign, beeldmateriaal, social media en teksten.

JiggyJazz

JiggyJazz

Dit is mijn eigen muziekblog waar ik zo nu en dan content voor maak en je meeneem in mijn muzikale wereldje vol jazz, funk, soul, Latin, HipHop en R&B. Uiteraard is alles op deze blog eigen werk.

  • Hiernaast heb ik in het verleden op vrijwillige basis veel drukwerk ontworpen voor kleinschalige evenementen in de culturele sector. Ook hielp ik mee met het inrichten en aankleden van evenementen zoals kleine festivals, markten, kerstvieringen, etc. 

  • Later ben ik korte tijd werkzaam geweest in een interieurwinkel, hier hield ik me ook bezig met de inrichting van de winkel en etalages. 

  • En natuurlijk Bravas Boutique

​Waarvoor staat Studio Bravas?

 

Studio Bravas houdt zich bezig met creatieve zakelijke dienstverlening, zowel online als offline voor (horeca)bedrijven. Als je voor Studio Bravas kiest, wil je niet bij de middenmoot horen maar wil je dat het totaalplaatje van jouw bedrijf klopt waardoor jij je met jouw bedrijf kunt onderscheiden. Met de overtuiging dat je om dit te bereiken eigenwijs mag of zelfs moet zijn en het lef om out of the box te durven denken. Geen trends volgen maar juist je eigen trend “setten”, dat is veel waardevoller voor je bedrijf en bovendien ook een stuk duurzamer. Je verkoopt niet alleen een dienst of product maar een ervaring, dat is wat mensen van jouw bedrijf zullen onthouden en als het goed is nog lang over zullen napraten!

 

Contact

Bedankt voor je bericht!

Elfie Müller | Studio Bravas

Denk je nou, dat ziet er goed uit!

Ik kan wel wat hulp van Studio Bravas gebruiken. Stuur me gerust een bericht via het contactformulier, dan kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken.

Wie weet tot gauw,

Elfie

Contactfomulier Studio Bravas
  • Bravas Boutique Facebook
  • Bravas Boutique Pinterest
  • Bravas Boutique Instagram
bottom of page