top of page

Klantenservice

Klantenservice

Verzending en bezorging:

 

Bij Bravas Boutique streven wij ernaar bestellingen binnen 2 tot 4 werkdagen te versturen. Bravas Boutique probeert ten alle tijden te leveren binnen aangegeven termijn maar is niet verantwoordelijk voor het overschrijden van de levertijd wanneer het product bijvoorbeeld niet voorradig is of de schuld van het niet op tijd leveren van het product aan derden te wijten is.

Ruilen en retourneren: 

Het ruilen of retourneren is bij Bravas Boutique mogelijk indien u dit binnen 14 dagen na aankoop van het product aan ons meldt. Hierbij dient het product wel compleet, onbeschadigd en ongebruikt te zijn en verpakt in originele verpakking. 

Wil u een artikel retourneren? Ongebruikte en onbeschadigde artikelen kunt u retourneren volgens de volgende stappen: 

  1. Meld ons dat u het artikel wil gaan retourneren via het contactformulier. Wij zullen u dan verder instrueren. 

  2. Zodra de retourzending in goede orde, voldaan aan de retourvoorwaarden, is ontvangen sturen wij het nieuwe product of storten wij het gehele aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terug op uw rekening. 

  3. De retourkosten zijn, afhankelijk van de rede van retour, voor de klant. Wij adviseren hierover altijd even contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

  4. Retourzendingen zijn voor risico van de klant. Bravas Boutique is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag hierom altijd bij uw pakketdienst om een Track & Trace code en bewaar deze goed. 

Betalen: 

Bravas Boutique accepteert betalingen via iDeal, Bancontact en Paypal.  

Indien u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers dan kunt u direct met iDEAL betalen. Afrekenen gaat snel en gemakkelijk in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.  

Ook kunt u met Paypal snel en veilig betalen. Hiervoor hoeft u geen financiele gegevens door te geven aan Bravas Boutique. U kunt snel en eenvoudig een gratis account openen via de website van Paypal. 

Welke betaalwijze u ook kiest, de betaling zal altijd via een beveiligde SSL-verbinding verlopen. Uw gegevens zijn bij ons in veilige handen. 

Klachten en opmerkingen: 

100% klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij doen ons uiterste best om goede producten en bijbehorende service te leveren. Heeft u toch een klacht? Of heeft u een opmerking, misschien kan er iets nóg beter? Wij vinden waardevolle feedback erg belangrijk. Meld ons dit dan ook via het contactformulier. Wij proberen u binnen één werkdag van een antwoord te voorzien. 

Garantie:

Op al onze producten zit een wettelijke garantie. Zo zal Bravas Boutique ervoor zorgen dat het product in deugdelijke staat verkeert en bij normaal gebruik naar behoren functioneert. Indien dit onverhoopt niet het geval is vragen wij u contact met ons op te nemen via het contactformulier en zoeken wij graag een passende oplossing. Bravas Boutique is niet verantwoordelijk voor toegebrachte schade aan uw bezittingen door toedoen van één van onze producten.

Verzending en bezorging
Betalen
Ruilen en retourneren
Klachten en opmerkingen
Garantie

Kortingen en acties:

Verstrekte kortingscodes zijn, tenzij anders vermeld, niet geldig in combinatie met andere kortingen of van toepassing op ruilingen. 

  • Bravas Boutique Facebook
  • Bravas Boutique Pinterest
  • Bravas Boutique Instagram
bottom of page