top of page

Het verhaal achter Bravas Boutique

Er was eens een meisje.. ze werd verliefd op de Spaanse Costa. En dat ben ik! Elfie. Zo begon het ooit. Zomers bracht ik door in mijn geliefde Spanje, al van kinds af aan, ik weet niet beter. Het voelt als mijn thuis. Daar staat dan ook de wieg van Bravas Boutique.

Geïnspireerd op het zonnige, kleurrijke leven vol prachtige natuur maar ook de bruisende steden. Een plek waar veel verschillende culturen elkaar treffen. Hier scoorde ik elk jaar de mooiste en meest unieke fashion items waar ik bij terugkomst steevast vragen kreeg over waar ik ze vandaan had. Op een gegeven moment had ik het gevoel dat ik hier best iets mee zou kunnen doen, ik ging op onderzoek uit en ik ontdekte dat ik deze items, veelal van duurzame materialen gemaakt (I like!), naar Nederland kon halen. And the rest was history! Bravas Boutique, mijn online winkeltje vol pracht en praal, haal dat zonnetje maar in huis!


Xoxo Elfie


154 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


  • Bravas Boutique Facebook
  • Bravas Boutique Pinterest
  • Bravas Boutique Instagram
bottom of page